Over Ons

Pirox International B.V. is uw toegewijde partner van een zorgvuldig gemaakte selectie relevante merken op het gebied van consumenten elektronica, mobile accessoires, IT-accessoires en -randapparatuur. Gevestigd in hartje Rotterdam, één van de grootste havensteden ter wereld, werken wij met dezelfde gezonde en nuchtere no-nonsense en can-do mentaliteit waar deze stad bekend om staat. Wij verzorgen de complete door-to-door distributie oplossingen ten behoeve van alle toonaangevende online aanbieders maar ook fysieke winkels en winkelketens in Nederland en Belgie. Een toegewijd en bekwaam verkoop team staat tot uw beschikking.
  

Onze klanten behoren dan ook tot de Nederlandse en Belgische top van e-tail en retailkanalen, maar ook de onafhankelijke lokale specialist kunnen wij op maat bedienen. Ons assortiment bestaat  uit een aantal zorgvuldig geselecteerde en elkaar complementerende  (A-)merken. Vrijwel alle artikelen uit ons assortiment zijn op voorraad en binnen 24 uur leverbaar in heel Nederland en België, dan wel andere delen in Europa waar wij actief zijn. 

Pirox International BV verzorgt officieel de distributie van:

                           

                                                                                                                                                                                                 

Naast de distributie van de hier boven genoemde merken heeft Pirox nog een bijzondere specialiteit, namelijk het zogenaamde “sourcen op maat”. Met de vele jaren ervaring en een eigen inkoop- kantoor in het verre oosten is er een breed netwerk aan contacten en mogelijkheden ontstaan. Hierdoor is Pirox in staat om snel en tegen zeer scherpe prijzen alle mogelijke CE en IT-producten te leveren. Deze producten kunnen bijvoorbeeld worden ingezet bij marketingacties, incentives, product-plus, OEM en private-label merken etc. Alles is mogelijk, desgewenst ontwerpen wij ook uw verpakking op maat.
 


HISTORY

Pirox International B.V. is opgericht in 1997 en is sindsdien continue in ontwikkeling om de veranderende markt en aan de behoeftes en verwachtingen van onze klanten te kunnen blijven voldoen. Ooit begonnen als kleine lokale speler, is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende naam in de wereld vanCE/IT distributie. De kracht van Pirox zit hem met name in aspecten als flexibiliteit, snelheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en een efficiënte bedrijfsvoering, gecombineerd met een neus voor trends en added-value concepts. Een waardevol netwerk, betrouwbare en snelle logistieke oplossingen en een krachtig geautomatiseerd platform zijn de laatste randvoorwaarden die Pirox hebben gebracht tot waar het nu staat, aan de top van de Benelux CE/IT distributie.

Copyright Pirox B.V. 2020