Ergenic Hoverboard 6.5"

Login om de prijzen te zien
Op voorraad
SKU
ERG HB4400

Met dit Ergenic Hoverboard rijdt je stijlvol de toekomst tegemoet. Rijden en sturen doe je gewoon door je lichaamsgewicht in de gewenste richting te bewegen en zonder al te veel inspanning rij je dankzij de twee ingebouwde elektromotoren van 350 Watt die de 6,5 inch grote wielen aandrijven met een maximale snelheid van 15 km per uur weg.

Ergenic Hoverboard 6.5" 

Met dit Ergenic Hoverboard rijdt je stijlvol de toekomst tegemoet. Rijden en sturen doe je gewoon door je lichaamsgewicht in de gewenste richting te bewegen en zonder al te veel inspanning rij je dankzij de twee ingebouwde elektromotoren van 350 Watt die de 6,5 inch grote wielen aandrijven met een maximale snelheid van 15 km per uur weg. Sturen doe je door je lichaamsgewicht voorzichtig naar links of rechts te verplaatsen. Door de grote 4400mAh accu heb je een actieradius van wel 10 - 15 Km. De TÜV gekeurde accu is in iets meer dan 3 uur weer volledig opgeladen.

De Hoverboards van Ergenic beschikken over een solide frame en zijn afgewerkt met een degelijke kunststof bescherming, hebben stevige 6,5 inch wielen met spatborden. De 2 ingebouwde LED lampen geven ook nog eens een futuristisch effect. De accu van dit hoverboard is TÜV gekeurd.

Meer informatie
Kleur n.v.t.
Bedraad n.v.t.
Multi-Mode n.v.t.
Draadloos n.v.t.
Stil n.v.t.
Copyright Pirox B.V. 2018